Elektricien.nl, hét nieuwe product van Allfree

Geplaatst op: 27-11-2014 11:06 om 11:06

Als online marketingbureau is Allfree constant bezig met het verbeteren en ontwikkelen van haar diensten. Daarom hebben ze, toen er in juni dit jaar de mogelijkheid kwam om Elektricien.nl te kopen, deze kans met beide handen aangepakt. Elektricien.nl is inmiddels een plek geworden waar de consument snel een elektricien kan vinden en in de toekomst zelfs producten kan aanschaffen.

Consumenten en elektriciens snel met elkaar verbonden

Elektricien.nl is een landelijk netwerk waar elektriciens hun bedrijf op kunnen presenteren. Met dit netwerk wil Allfree niet alleen haar positie binnen de markt van elektriciens versterken, maar elektriciens ook de mogelijkheid bieden om beter gevonden te worden. Consumenten kunnen op basis van hun woonplaats of postcode heel gemakkelijk een specialist op het gebied van elektrotechniek vinden. Om meer autoriteit te creëren bij de consument vermelden ze uitsluitend betrouwbare en erkende elektriciens.

Wat is er nieuw ten opzichte van het ‘oude’ Elektricien.nl

Zoals al eerder aangeven wil Allfree met Elektricien.nl een autoriteit creëren waar de consument eenvoudig en snel voor alles op het gebied van elektrotechniek terecht kan. Om dit voor de consument mogelijk te maken zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd.

  • De website is gebruiksvriendelijker en informatiever geworden. Consumenten kunnen niet alleen snel een elektricien vinden, er worden ook nieuwsberichten geplaatst en tips gegeven.
  • Er is gestart met het ontwikkelen van een webshop die gekoppeld is aan Elektricien.nl. De consument schaft via deze webshop bijvoorbeeld een nieuwe groepenkast aan en het netwerk brengt in kaart welke elektricien in de buurt deze kan plaatsen.
  • Door een algemeen spoednummer te koppelen aan het servicecenter van Allfree worden alle oproepen 24/7 opgenomen en doorgeschakeld naar de elektriciens binnen het netwerk.
  • Er zijn reviewmeters gekoppeld aan bedrijven die Allfree hier toestemming voor geven. Op deze manier kan de consument van tevoren recensies over het desbetreffende bedrijf lezen en achteraf zelf een recensie achterlaten.

Heeft u vragen over het nieuwe landelijke netwerk voor elektriciens? Of bent u een specialist op het gebied van elektriciteit en bent u benieuwd naar wat Elektricien.nl voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Terug naar het nieuwsoverzicht