Krachtstroom

Bent u van plan om binnenkort een inductiekookplaat, jacuzzi of ander apparaat dat veel stroom verbruikt aan te schaffen? Als u apparaten gaat gebruiken die veel stroom zullen verbruiken is krachtstroom aanleggen noodzakelijk. Via het netwerk van elektricien.nl vindt u gemakkelijk een elektricien bij u in de buurt. Deze weet aan welke normen krachtstroom moet voldoen en is op de hoogte van de laatste veiligheidsvoorschriften.

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom wordt ook wel draaistroom genoemd en is een elektrische aansluiting tussen twee of drie fasen van een drie fasen energiesysteem. In de meeste gevallen moeten er voor krachtstroom een extra aansluiting en een aparte meter in uw groepenkast komen. Dit mag u nooit zelf doen, maar dient u over te laten aan een erkend installateur. Deze heeft de bevoegdheid om uw groepenkast te openen. Krachtstroom wordt niet alleen in woningen aangelegd, ook in de bouw of bij grote evenementen wordt het veel gebruikt.

Elektriciteit aanleggen

Een elektricien van elektricien.nl is veelzijdig en u niet alleen van dienst met het aanleggen van krachtstroom. Ook een specialist op het gebied van elektriciteit aanleggen vindt u dankzij ons. Of het nu gaat om nieuwe bedrading of om het verplaatsen van lichtpunten, een elektricien gaat altijd veilig te werk en weet wat hij doet.